АФИРМАЦИЈА ШКОЛСКОГ СПОРТА

Издвајамо

Основна школа „Светозар Милетић“ у Тителу, добила је и ове године подршку Покрајинског секретаријата за спорт и омладину у виду 100 000 динара за пројекта афирмације школског спорта. Реч је о пројекту „Будите уз нас јер ми смо део вас“ чији је творац директор школе магистар наука физичке културе Петар Којић.

Покрајински секретаријат за спорт и омладину показао је да је ословац школама у покрајини, али пре свега ђацима. Како нам је рекао директор школе велику захвалност за подршку овом пројекту поред покрајинског секретара за спорт и омладину Владимира Батеза дугује и локалној самоуправи односно председнику општине Тител мр Драгану Божићу. Наиме, они су поред наставника и учитеља школе препознали да се овим пројектом омасовљава школски спорт на нивоу целе општине.

У овом пројекту учествују и родитељи, тако што ће бити активно укључени у сва такмичења чинећи део различитих екипа. Овим гестом родитељи су показали да су велика подршка школском спорту у нашој општини. С друге стране, пројектом се преко медијског праћења, промовише школски спорт. – рекао је Петар Којић.