ОКРУЖНА ТАКМИЧЕЊА – 2021/22. ГОД

Школска такмичења

РУСКИ ЈЕЗИК

Окружно такмичење из руског језика је одржано 10. 04. 2022. у ОШ „23.октобар“, Сремски Карловци, на којем је ученица Милица Боздић освојила 1. место и пласман на Републичко такмичење.
Браво за Милицу и наставницу Милену Субић.

ГИМНАСТИКА

Окружно такмичење у спортској гимнастици одржано је 28. 02. 2022. год. у Новом Саду у  Соколском дому.  Нашу школу су представљале 3 екипе и 2 појединца.
У категорији од 1. до 4. разреда – Прва екипа у саставу Катарина Станић (4-1), Ирина Миловановић (4-1), Хелена Лекај (3-1) и Теа Немеди, освојила је 1. место.  Друга екипа у саставу Јана Темеринац (4-2), Татјана Попов (4-2) и Милица Терзија, заузела је 2. место.
У категорији од 5. до 6. разреда – екипу су сачињавале Невена Петровић (6-3), Кристина Савановић (5-1), Михаела Спасојевић (5-1) и Исидора Гал (5-1). Екипа је освојила 1. место.
У категорији од 7. до 8. разреда – Татјана Хорват је заузела 4. место.
Првопласиране екипе су се пласирале на међуокружно такмичење у СОШОВ.
Браво за ученице и наставницу Гордану Буљин.

ЛИКОВНА КУЛТУРА

„Мали Пјер“ – окружно такмичење је одржано у ОШ „Јован Грчић Миленко“ у Беочину:  у категорији од 1. до 4. разреда ученик Душан Никшић (4-2, Тител) је освојио 3. место, а у категорији од 5. до 8. разреда ученици Катарина Прокин (5-1, Тител) и Роберт Мехмети (8-1, Тител) су освојили 2. место.
Честитке ученицима и наставници Светлани Ђурђевић.

ТЕХНИКА И ТЕХНОЛОГИЈА – „Шта знаш о саобраћају“

Окружно такмичење је организовано 07.05.2022.године  у основној школи „Жарко Зрењанин“ у Обровцу. Учествовало је осам екипа ученика. Општину Тител представљало је шест ученика из ОШ“Светозар Милетић“ из Титела и два ученика из ОШ“Исидора Секулић“ из Шајкаша.

На следећи ранг такмичења пласирали су се само ученици који су у својој групи заузели прво место. С обзиром да нико од наших ученика није био на првом месту Општина је остала без представника на републичком такмичењу.

СРПСКИ ЈЕЗИК И КЊИЖЕВНОСТ

Окружни ниво такмичења одржан је 9.априла у ОШ “Жарко Зрењанин“ у Новом Саду. На окружном такмичењу наши ученици су постиги следеће резултате:

6. РАЗРЕД

1. Милана Костић- (2. место на окружном такмичењу)

2. Јована Костић – (3.место на окружном такмичењу)

8. РАЗРЕД

1. Милица Боздић – ( 2. место на окружном такмичењу)пласман на Републичко такмичење