Дан животиња – 4. октобар, обележен је у нашој школи

Актуелности

Ове године је у организацији биолошке и ликовне секције у просторијама ОШ „Светозар Милетић“ у Тителу обележен 4.октобар, Дан животиња. Овим поводом уприличена је занимњива манифестација „Изложба кућних љубимаца“ којој су присуствовали директор школе Петар Којић, помоћник директора Иван Ковачевић, Далиборка Рис, психолог школе и колеге наставници.

Оливера Боздић, наставница биологије је поменутом изложбом омогућила да откријемо нову димензију личности наших ученика. Имали смо прилике чути како говоре о својим љубимцима са доста емоција у гласу. Излагачи су поносно представљали своје љубимце описујући их и говорећи зашто воле да проводе време са њима и зашто су се баш за ту врсту одлучили. Публика је имала прилике упознати разне врсте птица, глодара као и неколико златних рибица. Највише симпатија публике освојио је мачор Гарфилд.

Директор, Петар Којић је омогућио да излагачи добију дипломе за учешће у манифестацији.

Ликовна секција је такође дала допринос обележавању Дана животиња. Светлана Ђурђевић, наставница ликовне културе, је са својим ученицима на креативан начин, кроз ликовне радове и израду паноа, улепшала 4. октобар. Ученички радови красе хол школе.

Хвала организаторима и излагачима.

Видимо се следеће године!

 

 

Помоћник директора

Иван Ковачевић

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *