Фудбалски турнир у Гардиновцима

Издвајамо

Последњи дан ученика осмог разреда у нашој школи обележен је и ове школске године занимљивим и већ традиционалним фудбалским турниром у Гардиновцима између наставника и матураната. На турниру су учествовали осмаци из Лока и Гардиноваца, а Титељани нису изразили жељу да им се придруже, већ су последњи школски дан обележили дружењем уз музику у холу и дворишту школе.

Екипе су се добро припремиле и опремиле, а најуспешнији су били и прво место освојили матуранти из Лока са обе победе, затим следи екипа Наставника појачана директором и помоћником директора из Гардиноваца Драгом Пајићем са једном победом, а последње – треће место заузели су матуранти из Гардиноваца, без победе. Они су се показали као прави домаћини и џентлмени. Да би све протекло у најбољем реду и у знаку фер-плеја, улогу судије је заузео бивши наставник наше школе Чеда Росандић, који је оправдао указано поверење.

После турнира настављено је дружење наставника и ђака уз пригодно послужење, пуно смеха и препричавања анегдота из школског живота.

 

Јелена Влашки Радосављев