Кад се вредне руке сложе…

Актуелности

Почетак нове школске године донео је пуно лепих дешавања у школи у Вилову. Уз велико ангажовање Месне заједнице Вилово и Локалне самоуправе, ђаци у Вилову добили су нови спортски терен. Радове је извела фирма ,,Екоградња“, чији је рад на асфалтирању терена, био донација нашој школи.

Подстакнути лепо уређеним спортским тереном, ученици су са својим учитељицама наставили да раде на уређивању школског дворишта. Школски мајстор Ђоко Панић окречио је бедем и шупу и направио припрему за осликавање. Заједничком радионицом ученика и родитеља, осликан је бедем у школском дворишту. Бедем и зидови око школе, добили су тако нове, прелепе цртеже, у које је уткана дечја машта и креативност.

Са школском спремачицом Драганом Чече и учитељицама, ученици су уредили и оплеменили предњи део дворишта. Под спретним дечјим ручицама, настали су предивни цветни аранжмани, који красе прилаз школи.

Захваљујући директору  ЈКП ,,Комуналац“ Љуби Панићу, терен је обележен трајном, белом бојом и постављени су голови.

Михољско лето омогућило је ученицима да и у ове позне октобарске дане, уживају у свом школском дворишту и са учитељицама  организују разне спортске игре на новом терену.

 

   Учитељица

Светлана Лозанов