КОШАРКАШИЦЕ ОШ „СВЕТОЗАР МИЛЕТИЋ“ ОСВОЈИЛЕ ПРВО МЕСТО НА ДРЖАВНОМ ШКОЛСКОМ ПРВЕНСТВУ

Издвајамо

Учешће на државном првенству су омогућиле тако што су освојиле прва места на окружном и међуокружном такмичењу. Државно првенство се одржавало у Караташу надомак Кладова 8. и 9. децембра. На такмичењу је учествовало 8 екипа. Кошаркашице наше школе су биле у групи са екипама ОШ“Херој Радмила Шишковић“ из Смедеревске Паланке, ОШ „Петар Враголић“ из Љубовије и ОШ „Др Драгиша Мишовић“  из Чачка.

На свим утакмицама победиле су на наше кошаркашице и као прво пласирана екипа групе Б играју финалну утакмицу са екипм ОШ „Живадин Апостоловић“ из Трстеника која је била победник групе А.Како се и очекивало и ову утакмицупобеђује екипа ОШ из Титела и осваја прво место на државном првенству.
Друго место је заузела екипа ОШ из Трстеника, а треће место екипа ОШ „Светозар Марковић“ из Лесковца. Победничким екипама додељени су пехари и медаље. Екипу су чиниле Тамара Чорто, Јована Боричић,  Валентина Крчо, Богдана Недељков, Катарина Рошуљ, Јелена Муратовић, Јелена Братић, Теодора Раданов, Ливија Ујвари и Јована Тегелтија.

Нашим победницама честитамо, као и њиховој професорки Гордани Буљин.

 

 

УПРАВА ШКОЛЕ

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *