Музички фестивал за децу – „Чаролија“ у Шајкашу

Актуелности

index

Poštovani,

Desetu godinu za redom festival dečije muzike „Čarolija“ okuplja talentovanu decu uzrasta od 3 do 14 godina koje spaja ljubav prema muzici. Na zabavan i edukativan način „Čarolijin karavan“ otkriva talente i pruža im priliku da naprave prve scenske korake, stalno podsećajući da su, pored talenta, za uspeh neophodni obrazovanje, rad i upornost.

Pozivamo Vas da nam se pridružite dana 30.10.2015. u OŠ “Isidora Sekulić” Šajkaš sa početkom u 18 h Ii pomognete da se što veći broj mališana uključi u misiju koja ima cilj da, pažljivom selekcijom sadržaja i odabirom kompozicija, probudi zaboravljene vrednosti i pažnju dece kroz zabavu usmeri ka vaznosti prijateljstva, druženja i prednosti koje nosi zdrav takmičarski duh.

Karavan polazi sredinom septembra, a pratiće ga I neka poznata lica koja su gledaoce svojim nastupom i glasom već osvojila u emisiji „Pinkove zvezdice“, a bili su učesnici „Čarolije“ u jednom od prethodnih devet izdanja festivala kao I svih dosadašnjih pobednika „Čarolije“. Oni će obići 10-ak gradova u Srbijii 5 gradova u Crnoj Gori, gde će održati koncerte sa revijalnim repertoarom na kome su pop hitovi.

Kruna ovogodišnje 10. jubilarne „Čarolije“ biće 26. decembra 2015. u Sava Centru u Beogradu, gde će po prvi put biti izvedene i nove pesme. Pobednik će biti proglašen po glasovima stručnog žirija i publike.

Takođe, u Sava Centru će nastupiti i čuveni dečiji hor „Čarolija“ sa repertoarom posebno pripremljenim za ovu priliku, koje su edukativnog karaktera, na temu bezbednosti u saobraćaju.

Nadamo se da ćete prepoznati važnost ovakve emisije I pomoći nam da što veći broj mališana zauzme svoje mesto u desetom ČAROLIJINOM KARAVANU.

S poštovanjem,

Tim Čarolije.

BEOTON R D.O.O
NIKOLE PASICA 48 BOR
TELEFON ČAROLIJE/FAX: 011/339-80-15
www.carolijafest.rs