„СРБИЈА У РИТМУ ЕВРОПЕ“

Издвајамо

Поштована децо,

обавештавамо вас да се наша школа укључује у пројекат „У ритму Европе“. Мисија музике, песме и игре кренула је у шесту сезону. У протеклих 5 сезона преко 60 000 деце у Србији научило је да пева и игра.

Сви који сматрају да поседују таленат из области хора, соло певања, модерног плеса или фолклора могу да нам се пријаве за аудицију.

Након аудиција биће организована обука коју ће водити тим стручњака. Пробе ће се одржавати једном до два пута недељно у Тителу. Знања, вештине, таленте и умећа која ћете изградити у периоду обуке са поносом ћете представити на градским трговима широм Србије. Обука за сву децу је бесплатна. После обуке одржаће се концерт. На изузетној сцени која ће красити све градове Србије са децом ће певати финалисти ПРВОГ ГЛАСА СРБИЈЕ: Игор Терзија, Филип Митровић, Невена Ђорђевић, Александра Дабић, Борис Петровић, Никола Планка, као и Стефан Коковић, учесник у X фактору.

Сви ви који сте заинтересовани да се дружите, играте и певате можете се пријавити на аудицију која ће се одржати у уторак 07.10.2014.године у нашој школи, у кабинету музичке културе.

За млађе разреде у уторак, у 10:30.

За старије разреде у уторак, у 15:30.

Пријава за аудицију се врши код школског психолога и педагога, сутра 03.10. или у понедељак 06. 10.

Сваки ученик који се пријави мора оставити своје име, презиме и број телефона једног од родитеља.

 

Аудиција је одржана…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *