Одржано такмичење у рукомету за ученике основних школа општине Тител

Издвајамо

У четвртак,6. априла 2017. године у сали хотела „Анкер“ одржано је такмичење  рукометних тимова основних школа општине Тител. Такмичењу су приступиле екипе ОШ „Светозар милетић“  Тител, ОШ „Исидора Секулић“ Шајкаш и ПШ „Исидора Секулић“ из Мошорина.

Ученици ОШ „Светозар Милетић“ из Титела, победили су уверљивим резултатом ученике ОШ „Исидора Секулић“ из Шајкаша.На крају утакмице резултат је гласио 12:7 за дечаке из Титела. Вољом жреба, екипа из Мошорина била је слободна, тј. директно се пласирала у финале, где их је, након нешто неизвесније утакмице, тим школе из Титела победио резултатом 13:11. Гордана Буљин,професорица физичког васпитања у ОШ „Светозар Милетић“ Тител, била је задовољна залагањем и спортским приступом свијих ученика, али је на наше инсистирање истакла ефикасног стрелца Милоша Каназира и сигурног голмана Николу Анчина. Утакмице је непристрасно и коректно судио Александар Прокин.

Закључак свих присутних је  да је најважније да је такмичење протекло у спортском и пријатељском духу, а  резултат је био тек у другом плану.

 

                                                                                   Стево Диклић