Ученици ОШ “Светозар Милетић” из Титела постигли нове успехе на републичком нивоу Фестивала музике за децу “Распевано пролеће Србије”, које је одржано у Панчеву

Хор

Директор ОШ “Светозар Милетић” из Титела, мр Петар Којић, испратио је у петак 17. јуна 2016. године пун аутобус ученика- чланова школског хора, тројицу победника међуопштинског такмичења и мастер професора музичке културе Ивана Ковачевића на финале Распеваног пролећа Србије, са жељом да достојно представе школу и врате се као победници. У Панчеву на су наступили ученици из Титела, Руме. Сремске Митровице, Чачка, Опова ,Банатског Карловца, Баранде и Панчева. Извођаче је пратио оркестар Музичког центра Панчево и хорови ОШ “Светозар Милетић” Тител, ОШ “Душан Јерковић” Рума, као и хор Музичког центра Панчево “Звончићи”. Међу диригентима био  је и професор Ковачевић.

 Резултат тителских основаца је следећи: Победничке медаље и дипломе освојили су ученици Бојан Ђурић, Илијана Павловић и Теодора Раданов, као и професор Иван  Ковачевић, а дипломе су добили  ОШ “Светозар Милетић” и њен хор. На овај начин настављена је традиција веома успешних наступа тителских ученика на фестивалу “Распевано пролеће Србије”, па га са нестрпљењм очекују и следеће године.

 

Стево Диклић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *