ВЕДРО, ПОЛЕТНО, РАЗДРАГАНО…

Издвајамо

У петак, 21. фебруара 2014. године у холу ОШ „Светозар Милетић“ у Тителу, одржана је приредба поводом  Дана школе. То је била прилика да се јавности прикаже део резултата који долазе као плод марљивог рада наших ученика и њихових учитеља и наставника. Свечаност је почела  химном школе у извођењу школског хора – под руководством проф.Ивана Ковачевића, након чега се публици обратила в. д. директора Наташа Живанчев, говорећи о резултатима за пример, које су постигли ученици и наставници ове школе. У говору је такође изражена нада да ће и убудуће бити таквих и још бољих резултата.

Hor

После овога низале су се рецитације, песме, кратки скечеви, песмице на руском и енглеском језику… Шећер на крају био је наступ малих фолклораша, који су својим наступом одушевили децу и одрасле, па су са сцене испраћени раздраганим вриском и аплаузима!

treci razred

За изглед сцене побринуо се наставник  ликовне културе Стево Диклић, као и за малу изложбу дечјих ликовних радова у школском ходнику.

Важно је још да се каже да је овај дан обиловао спортским такмичењима, како у матичној школи, тако и у свим подручним школама, где су ученици показали да воле да се такмиче и наравно побеђују.

Folklor

Резултати у учењу који су постигнути у подручним школама, говоре да се на терену добро ради и да услови за рад не морају да буду препрека за постизање успеха.

 Стево Диклић,
наставник  ликовне  културе

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *