Дечја недеља у ИО Лок

Актуелности

Дечја недеља је ове школске године обележена под слоганом „Велико срце деце Србије“. Протекла је у пријатној , ведрој и веселој атмосфери. Ученици од 1.до 4.разреда су учествовали у разноврсним акривностима током целе недеље колико је трајала Дечја недеља.

Почела је у понедељак 02.10.2023.године. Новосадско позориште „Позориште из кофера“ одржало је представу „Капетан и морско чудо“. Ученици су имали прилику да се упознају са глумцима, уоче сцену и костиме у представи, као и музички део представе.

У уторак 03.10.2023.године ученици су донели од својих кућа своје омиљене књиге које су биле изложене тако да су сви ученици могли да их погледају. Након разгледања ученици су имали могућност да размене своје књиге са друговима и другарицама из школе.

Среда 04.10.2023.година – Изложба играчака Ученици су донели играчке од куће, направљена је изложба свих играчака, а ученици су имали прилику да погледају све играчке и изаберу играчку која им се највише допала.

Четвртак 05.10.2023.година – Радиониница: „Велико срце деце Србије“ – координатор радионице Чила Варга Ученици су са наставницом мађарског језика Чилом Варга и својим учитељима урадили радионицу и плакат на теми другарство и пријатељство. Плакат је урађен у облику слагалице.

Петак 06.10.2023.год. је протекао у припремању и реализацији приредбе поводом пријема првака у Дечји савез. Ученици другог, трећег и четвртог разреда су својим веселим тачкама забавили прваке. Ученици првог разреда су и званично постали чланови Дечјег савеза. Сви ученици су почашћени слаткишима које је обезбедила школа.

 

Снежана Радић, педагог

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *