ОПШТИНСКИ ТУРНИР У ФУДБАЛУ

Издвајамо

Општинско такмичење у фудбалу

Општинско такмичење у фудбалу одржано је у среду 02.11.2022. године у Мошорину.

Прва утакмица екипе из Титела одиграла се против Гардиноваца. Прва постава нашег тима били су Милан Панић на голу, у одбрани Денис Шер и Александар Страћински, а у нападу Лука Вишекруна и Драган Панић. У првом полувремену већи део времена лопта је била у нашем поседу. Гардиновци су кренули офанзивно, а наши су одговорили дуплим пасовима. Први гол постигла је екипа Титела: центаршут Луке Вишекруне одбио се од дефанзивца Гардиноваца и лопта је завршила у голу. Повели смо резултатом 1:0 и након првог гола почели смо да доминирамо на терену. Недуго затим, после лепе акције нашег тима, повели смо са 2:0. Гол је постигао Михајло Петровић на асистенцију Луке Вишекруне. Наставили смо да надигравамо противника, међутим лопта је несрећно погодила Драгана Панића у руку у деветерцу и то је био пенал. Гардиновци су искористили шансу и вратили један погодак Тителу постигавши резултат  2:1. Нашим играчима то није био велики проблем, јер недуго након тога, на асистенцију Драгана Панића, Лука Вишекруна постиже још један погодак и повећава предност на 3:1. До краја утакмице имали смо још прилика, али су биле недовољно опасне да повећају нашу предност.

Утакмица је завршена резултатом 3:1, победом Титела која их води у финале.

                                                                                                                                           Драган Панић, 81


Финале  Општинског  такмичења у фудбалу

Финална утакмица на Општинском турниру у фудбалу одиграла се у Мошорину на главном терену,  02.11.2022. године у 14.00 часова између екипе Титела и Шајкаша.

Утакмица само што је почела и одмах смо примили гол од најбољег противничког играча Марка Пргомеље. То нас није обесхрабрило и играли смо и даље храбро и офанзивно. Нажалост, брло брзо смо примили и други гол, несрећним одбитком лопте од нашег дефанзивца  Александра Страћинског. Утакмица се наставила и примили смо још 3 гола и тим резултатом се завршило прво полувреме.

Чим је почело друго полувреме, постигли смо гол, а стрелац је био  Драган Панић. Играли смо јако добро, имали смо добре шансе, али нисмо успевали да их искористимо . Утакмица се Засвршила резултатом 5:1. Иако смо изгубили, поздравили смо се са свим играчима, сликали се и имамо лепу успомену на тај тренутак.

Освојили смо друго место на општинском такмичењу у фудбалу и вратили се у Тител као вицешампиони.

Миливоје Спасојевић, 81


 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *