Почело снимање песме „Ланине кикице“

Хор

 

У четвртак, 5. марта 2015. године, у Музичком центру Панчево и Музичком студију, ученице Основне школе „Светозар Милетић“ у Тителу, Богдана Недељков, Илијана Павловић, Јелена Братић, Јелена Муратовић и Теодора Раданов, почеле су са снимањем песме „Ланине кикице“.

Снимање у студију (3)

Текст и музику за песму „Ланине кикице“, написао је професор музичке културе, Иван Ковачевић. Поводом снимања песме, у Панчеву, вршиоца дужности директора школе, Војислава Ђурђевца, професора музичке културе, Ивана Ковачевића и ученице, Богдану Недељков, Илијану Павловић, Јелену Братић, Јелену Муратовић и Теодору Раданов, дочекао је уметнички директор Музичког центра, Борис Матијевић, који је и реализатор овог пројекта.

Цео пројекат финансира општина Тител, без чије подршке и разумевања свега овога не би ни било. Снимање је протекло како је и планирано. Вршилац дужности директора школе, Војислав Ђурђевац, професор музичке културе, Иван Ковачевић и ученице Богдана Недељков, Илијана Павловић, Јелена Братић, Јелена Муратовић и Теодора Раданов, изразили су задовољство јер је ово за све њих једно лепо и ново музичко искуство.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *