„Учимо сви заједно“

Издвајамо

ОШ “Светозар Милетић” из Титела још једном је препозната као школа која се истиче својим добрим радом те  је добила прилику да учествује у пројекту “Унапређени равноправни приступ и завршавање предуниверзитетског образовања за децу којој је потребна додатна образовна подршка – Учимо сви заједно“ који заједнички спроводе Министарство просвете, УНИЦЕФ и Делегација Европске уније у Србији.

ЦИП – Центар за интерактивну педагогију је партнерска организација на реализацији компоненте Унапређивање капацитета запослених за инклузивно образовање и васпитање.

Поред великог броја школа које су конкурисале за овај пројекат са поносом можемо рећи да је међу 30 школа изабрана и наша школа.

Обука се спроводила у два модула у којима су остварене компетенције за планирање и реализацију диференциране наставе, као и компетенције праћења и процене инклузивности сопствене професионалне праксе, професионалне праксе колега, као и доминантне праксе на нивоу школе.

По завршетку активности које су одржане 22.04.2023. у нашој школи где смо угостили предаваче, добили смо још примера из праксе и на тај начин објединили знања из тих области. Са задовољством истичемо да смо од стране предавача добили признања и похвале за рад који смо презентовали као и за изузетну способностнаставника који су показали да одлично владају у спровођењу диференциране као и инклузивне наставе.

Снежана Радић, педагог

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *